Υψηλή πολυμερής Co. GaiWei ΓΟΥΛΙΩΝ, ΕΠΕ.

Ειλικρίνεια, αληθινή, σεβασμός, επιμελής

Εξυπηρετώντας προσωπικό επιτυχίας πελατών、 Cheerbrand、

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας 3 σε 1 σύνολο μπάντμιντον για τις πωλήσεις
Υψηλός - η ποιότητα, η καλύτερη τιμή και τα μεγάλα προϊόντα σχεδίου, τους επιλέγουν, είναι ότι χρειάζεστε.

—— Jonathan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  GAIWEI έχει εστιάσει στα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής, τα αθλητικά στοιχεία και τα αυτοκίνητα μέρη κατασκευαστικός, από το 2001 η καθιέρωση του πρώτου εργοστασίου σε SuZhou. Η επιχείρηση GAIWEI καλύπτει τα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής, μέρη αυτοκινήτου, αυτόματοι εξοπλισμός συντήρησης/προμήθειες αυτοκινήτων, αθλητικά αγαθά, έξυπνες συσκευές, ίνα άνθρακα prepreg 6 φραγμοί στο σύνολο. Η επιχείρηση έχει επενδύσει βαριά στην εισαγωγή του εσωτερικού πρώτου εξοπλισμού παραγωγής υψηλών σημείων Krauss Maffei. Το ετήσιο ΑΕΠ υπερέβη RMB 300million το 2017.

   

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Η υψηλή πολυμερής Co. Gaiwei ΓΟΥΛΙΩΝ, ΕΠΕ έχει τον εξοπλισμό παραγωγής, την ανώτερη τεχνολογία παραγωγής, την ισχυρή οικονομική δύναμη, και τις προηγμένες αρχές σχεδίου. Και τηρούμε πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών.

  Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τα αυτοκινητικά πλαστικά μέρη, και συσσώρευση των βαρελιών, σκεύος για την κουζίνα. Συμμετέχουμε επίσης στο σχέδιο και την κατασκευή των φορμών οικιακών προϊόντων. Η ακριβής ηλεκτρονική συσκευή και η μικρή συσκευή είναι επίσης τα κύρια προϊόντα μας.

  Έχουμε καθιερώσει ένα ανεξάρτητο φορμάροντας τμήμα εργαλείων για να ενισχύσουμε αποκλειστικά την πραγματική δύναμή μας. Θα εκπαιδεύσουμε τα διάφορα ταλέντα ενεργά, θα κάνουμε το καινοτόμο σχέδιο, και θα ενισχύσουμε την τεχνική παραγωγής.

   

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

 • Ε & Α

  Το τμήμα εργαλείων Gaiwei, οι σχεδιαστές και εξοπλισμένες οι μηχανικοί δεξιότητες επεξεργασίας αναπτύσσουν μέσα όλο τον τύπο φόρμας πλαστικών για τον πελάτη, από τη σχεδίαση στη μεγάλης κλίμακας παραγωγή, της επιχείρησης ικανής να σχεδιάσει και να αναπτύξει το προϊόν για τον πελάτη διαφοράς, με τον προηγμένο εξοπλισμό και η τεχνολογία, για να μεγιστοποιήσει στη συνάντηση των πελατών διευκρινίζει την απαίτηση και την ικανοποίηση.

  Οι θέσεις intwo τμήματος εργαλείων επιχείρησης, το εργοστάσιο Suzhou και το εργοστάσιο Yancheng, από το σχέδιο φορμών, φορμάρουν την επεξεργασία για να φορμαρίσουν τη συντήρηση με μια λύση στάσεων, παρέχοντας στον πελάτη υψηλό - η ποιοτική φόρμα επιτρέπει για την άμεση παραγωγή, περιορίζει τη δοκιμαστική απαίτηση παραγωγής, που βοηθά τον πελάτη στην αποδοτικότητα δαπανών.

  Τμήμα εργαλείων Gaiwei δεσμευμένο να βοηθήσει τον πελάτη στην ανάπτυξη, να παρέχει υψηλό - ποιότητα της φόρμας και του προσαρτήματος. Στο υψηλό επίπεδο επίτευξης της τεχνολογίας, οικονομικώς αποδοτικός, του προϊόντος καινοτόμων και της εξυπηρέτησης πελατών, στη συνεργασία συνεργασίας τελειότητας αναζήτησης. SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amy Wang

Τηλ.:: 86-512-66309199-8018

Φαξ: 86-512-66309399-8054

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)